Contact English
Home Over ons Projecten Diensten Kenniscentrum
Hendriks Engineering
Heat & Fluid Dynamics

Diensten

Wij leveren advies bij het ontwerp, de bouw en de inbedrijfstelling van industriële installaties met stoom, water en lucht. Dat zijn installaties met stoomketels, stoomturbines, compressoren, drooginstallaties, incinerators en koeltorens maar ook met exoten als bijvoorbeeld autoclaven voor kalkzandsteen.

Dit specialisme passen we al jaren met succes toe bij bedrijven als DSM, Danisco en Xella.
Ons bureau is hoog gespecialiseerd, maar beperkt in omvang en met weinig overhead. Daardoor zijn we flexibel en de advieskosten laag.

Wij leveren diensten op maat. In een vrijblijvend voorgesprek komt de problematiek op tafel en wordt een eerste (gratis) advies besproken. Vervolgens maken we een offerte met de vervolgdiensten die u nodig heeft. Gebruikelijke diensten zijn hiernaast opgesomd. Onze werkwijze ziet u ook hiernaast; ook deze is aan te passen aan uw wensen.

In het traject van brainstormen tot detail-engineering zijn er onverwachte moeilijkheden. Er is dan ter plaatse specialisme nodig om hoge vervolgkosten of zelfs 'showstoppers' te vermijden. Daarom is het verstandig om ons bij de uitwerking van projecten te laten meelopen. Het kost weinig en voorkomt dure uitglijders.

De diensten kunnen we aanbieden op basis van uurtarief, voor een vaste prijs of prestatie gerelateerd.
Afhankelijk van het soort werk en uw voorkeur wordt het werk uitgevoerd in één van onze vestigingen of bij u op locatie.

Diensten:

Werkwijze:

Integrale aanpak, waarbij de volgende aspecten worden meegenomen: U bepaalt de zwaarte van de aspecten, wij doen de uitwerking en genereren voorstellen en opties.